Άδειες οικοδομών


Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Σε συνέχεια της επί σειρά ετών επιτυχημένης διαδρομής μας σε ζητήματα τεχνικής φύσεως, και έχοντας ως βάση την άρτια κατάρτιση και εξειδίκευση του επιστημονικού μας προσωπικού, είμαστε εις θέση να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες, οπού διαπνέονται από αυτοπεποίθηση, ακεραιότητα και σταθερότητα, οι οποίες αποτελούν και τα βασικά μας χαρακτηριστικά.

Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

Καταγραφή των απαιτήσεων σε ειδικά έντυπα της εταιρίας μας.Προμελέτη του έργου σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να δημιουργηθούν έως τρεις αρχιτεκτονικές λύσεις. Τελική μελέτη του έργου και οργάνωση πολεοδομικού φακέλου προς κατάθεση. Ο φάκελος του έργου περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες μελέτες σύμφωνα με τον Γ.Ο.Κ. Έκδοση αδείας στο αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο.

Στο στάδιο της επίβλεψης υποχρέωση μας αποτελεί η οριζοντιογραφική και κατακόρυφη χάραξη του έργου, η παραλαβή της τοποθέτησης οπλισμού πριν από κάθε σκυροδέτηση και η χάραξη των τοιχοποιών. Τελική θεώρηση της οικοδομικής άδειας στο αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο, για συνδέσεις με τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας.

Για την υπηρεσία έκδοσης Οικοδομικών Αδειών, η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2221029402 ή συμπληρώστε την on-line αίτηση, δώστε μας τα χαρακτηριστικά του έργου που σας ενδιαφέρει και ένας μηχανικός μας άμεσα θα σας αποστείλει οικονομική προσφορά για το συνολικό κόστος έκδοσης της οικοδομικής άδειας που σας ενδιαφέρει.

Εχουμε καταφέρει να διατηρούμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και να τις τιμολογούμε σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Επιπλέον δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να εξοφλούν την αμοιβή μας ακόμα και σε πραγματικά άτοκες δόσεις με χρήση της πιστωτικής τους κάρτας.

Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για το ύψος της αμοιβής μας καθώς και για το εύρος των άτοκων δόσεων στο οποίο θα μπορέσετε να κάνετε την εξόφλησή του.

 Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα των γραφείων μας